4 de mayo de 2012

RECOMANACIONS SALUDABLES

Comença l'època més difícil i complicada per a moltes dones, després de l'hivern tenim que treure'ns aquests abrics i aquests jerseis de llana que ens tapaven i protegien el cos.
És el moment de lluir-nos, de posar-nos el banyador o el bikini, peró també arriva el moment de frustacions, de complexes...doncs tot això s'ha d'acavar, tens que prendre consciència del teu cos, d' estimar-te a tú mateixa, de no deixar-te emportar pels cànons actuals de bellesa, de saber el que és més saludable per a tu i començar ara que es el moment, a portar una dieta mediterranea i sana i saber diferenciar dels productes ecològics dels que no ho són, quins són més rics en nutrients, quins són més beneficiosos per nosaltres, quins ens aporten més aromes, més gust, més benestar, que en definitiva és la fita que busquem totes.

¿Que són els productes ecològics?

Provenen de cultius sense transgènics (OMG), pesticides, plaguicides ni fertilitzants químics per el seu creixement.
En la seva elaboració no s'utilitzen conservants, colorants ni aditius químics.
Els productors d'aquests tipus de productes respecten al màxim els recursos naturals, el medi ambient i la salud del consumidor.

¿Que és OMG?

Són el organismes manipulats genèticament.

¿Com sabem que un producte es ecològic?

Tenen que portar una etiqueta a la part posterior de l'envàs, amb el logotip o anagrama específic de l'organisme de control pertinent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario